Nieuwsartikel

naar nieuwsoverzicht

Gezocht, nieuwe bestuursleden!

Taskforce QRS Nijmegen is een jonge stichting die zich inzet voor meer reanimatie-onderwijs in Nijmegen. Ons hoofddoel hierbij is het verzorgen van reanimatieonderwijs op middelbare scholen in Nijmegen en omgeving. Daarnaast verzorgen wij reanimatieonderwijs aan particulieren en studie-/studentenverenigingen. Onze lessen worden gegeven door een groep van ruim vijftig reanimatie-instructeurs uit Nijmegen. Als bestuur geef je geen lessen, maar hou je jezelf bezig met andere taken om onze stichting draaiende te houden. Een bestuursfunctie kost niet veel tijd, is een leerzame ervaring en wellicht een leuke toevoeging aan je cv!

Voor meer informatie of solliciteren stuur een mail naar n.aourag@taskforceqrs.nl

Er komen vier bestuursfuncties vrij. Hieronder leggen de huidige bestuurders kort uit wat hun functie inhoudt.

Secretaris

Als secretaris ben je verantwoordelijk voor een aantal administratieve zaken binnen de stichting. Zo hou je je onder andere bezig met het notuleren van de bestuursvergaderingen, het beheren van een papieren en digitaal archief en komen mailtjes en post bij jou binnen. Hiernaast is het mogelijk om je functie uit te breiden met genoeg andere interessante taken, mocht je dit willen. Als je goed bent in ordelijk werken dan is dit een functie die je zou liggen!

Bestuurslid Logistiek

Een belangrijk onderdeel zijn de avondcursussen. Hierbij regel je van alles, denk hierbij aan het plannen van de lessen, het reserveren van een lokaal, het zorgen voor deelnemers, instructeurs en de spullen. Hierbij heb je ook veel mailcontact met iedereen! Wat daarnaast ook een heel belangrijk onderdeel is, is dat bestuurslid Logistiek verantwoordelijk is voor het materiaal. Hierbij zorg je dat de spullen op tijd bij elke les aanwezig zijn en de voorraden ook in orde zijn. Dit klinkt als veel moeite maar valt reuze mee. Mocht je geen auto hebben dan is dat geen probleem, die regelen wij voor je!

Bestuurslid Planning

Vind jij het leuk om de schakel te zijn tussen scholen en vrijwilligers? Kun jij overzicht bewaren en ben je gek op puzzelen? Zoek dan niet verder! Als Bestuurslid Planning maak je planningen voor scholen en ben je bezig met het inplannen van instructeurs. Dit is een top functie als je op zoek bent naar een bestuursfunctie, maar wel graag je eigen tijd in wil delen. Bij deze functie werk je namelijk lekker waar en wanneer het jou uitkomt!

Dus ben jij op zoek naar een nieuwe (flexibele) uitdaging en werk je graag in een gezellig team, solliciteer dan nu!

Algemeen Bestuurslid

 Ben jij op zoek naar een bestuursfunctie met leuke taken en een hoop vrijheid? Dan is Algemeen Bestuurslid bij Taskforce QRS Nijmegen iets voor jou!

Het Algemeen Bestuurslid heeft zoals gezegd dus een zeer vrije rol, dit betekent dat jij, naast wat eigen taken, degene bent die andere bestuursleden helpt bij hun functies, maar ook voor jezelf aan de gang gaat wanneer jou iets opvalt dat aandacht behoeft. Een zeer brede rol dus!

Als algemeen bestuurslid ben jij ook lid van de promotie- en activiteitencommissie en daarmee verantwoordelijk voor het organiseren van activiteiten voor instructeurs (dit kan informatief zijn, maar een beerpong-toernooi is ook toegestaan!).

Zie jij jezelf deze functie al met veel plezier oppakken binnen ons gezellige bestuur? Mail dan snel je motivatiebrief en CV!

Top