Nieuwsartikel

naar nieuwsoverzicht

Introductiemarkt

We moeten er toch echt aan geloven, de zomervakantie is tot een eind gekomen en het nieuwe jaar gaat weer van start. Tijdens de vakantie hebben wij echter niet stilgezeten. Nieuwe studenten die een voorproefje kwamen nemen van het bruisende studentenleven in Nijmegen konden ons vinden tussen de vele kraampjes van verenigingen, organisaties en de andere enthousiaste studenten. Dit jaar hebben wij namelijk voor het eerst op de introductiemarkt gestaan!

Op deze zomerse dag hebben wij kennis mogen maken met veel mensen van verschillende achtergronden, studies en leeftijden. Zo zijn we geïnteresseerde geneeskunde studenten tegen gekomen die onze groep instructeurs het komende jaar willen versterken. Daarnaast hebben de opmerkelijke reanimatiepoppen die voor ons kraampje lagen van velen de aandacht getrokken. Wie langs ons kraampje is geweest, heeft een kleine reanimatie les kunnen volgen, gegeven door onze instructeurs. Dat werd afgesloten met een welverdiend ijsje, maar natuurlijk ook met een nieuw inzicht in het belang van reanimatieonderwijs. Dat dit gewaardeerd werd, is terug te zien in de ontstane interesse voor de avondcursussen door menige bezoekers.
Al met al was het een mooie, zonnige en vooral geslaagde dag waar we met veel trots naar terugkijken, een goede start van het nieuwe academische jaar!

We kijken ernaar uit om jullie terug te zien!

 

Ook als RU mascotte zijn reanimatievaardigheden onmisbaar!

 

 

een pijltje naar boven om helemaal naar het begin van de pagina te gaan