Partners

Naast onze landelijke samenwerkingspartners, heeft Taskforce QRS Utrecht ook enkele lokale partners. In samenwerking met deze partners kunnen wij zo veel mogelijk mensen leren reanimeren.

Heb je interesse om een bijdrage te leveren aan ons initiatief en wil je ons helpen om Nederland hartveilig te maken? Word dan partner van Taskforce QRS Utrecht en draag bij aan de reanimatie-opleiding van zo veel mogelijk mensen. Zo kunnen er met jouw steun levens worden gered! Neem contact met ons op via pr.utrecht@taskforceqrs.nl om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. 

Onze partners

De RAVU zorgt er samen met het METS Center voor dat onze instructeurs opgeleid en gecertificeerd blijven.

De docenten van het METS Center leiden onze instructeurs op en zorgen er zo voor dat onze lessen van hoge kwaliteit blijven.

Het UMC Utrecht ondersteunt ons op meerdere manieren en vanuit alle lagen van de organisatie; van de raad van bestuur tot onder andere de afdeling Klinisch Vaardigheidsonderwijs (KVO), de UMC Academie, de bedrijfsbrandweer en de amanuenses.

De Commissaris van de Koning heeft ons in het begin van ons bestaan het vertrouwen gegund om ons een opstartsubsidie te verschaffen.

U kunt ons helpen om Nederland hartveilig te maken

Word partner van Taskforce QRS Utrecht, zodat wij samen zo veel mogelijk leerlingen leren reanimeren. Zo kan met uw steun, andermans leven worden gered.

Reanimatieonderwijs steunen
Top