Partners

Naast onze landelijke samenwerkingspartners die je HIER kunt vinden, heeft Taskforce QRS Utrecht ook enkele lokale partners. Zonder hen hadden we moeilijk kunnen bestaan en in ieder geval veel minder makkelijk onze doelen kunnen bereiken (lees: scholieren op kunnen leiden).

Heb je vanuit je maatschappelijke rol en betrokkenheid interesse om een bijdrage te leveren aan ons mooie initiatief en wil je ons helpen om samen Nederland hartveilig te maken? Steun ons dan met een gift of word partner, zodat wij zoveel mogelijk leerlingen en particulieren kunnen leren reanimeren. Zo kunnen er met jouw steun levens worden gered! Neem contact met ons op via utrecht@taskforceqrs.nl.

Onze partners

De RAVU zorgt er samen met het METS Center voor dat onze instructeurs opgeleid en gecertificeerd blijven.

De docenten van het METS Center leiden onze instructeurs op en zorgen er zo voor dat onze lessen van hoge kwaliteit blijven.

Het UMC Utrecht ondersteunt ons op meerdere manieren en vanuit alle lagen van de organisatie; van de raad van bestuur tot onder andere de afdeling Klinisch Vaardigheidsonderwijs (KVO), de UMC Academie, de bedrijfsbrandweer en de amanuenses.

De Commissaris van de Koning heeft ons in het begin van ons bestaan het vertrouwen gegund om ons een opstartsubsidie te verschaffen.

U kunt ons helpen om Nederland hartveilig te maken

Steun ons met een gift of wordt partner, zodat wij zo veel mogelijk leerlingen leren reanimeren. Zo kan met uw steun, andermans leven worden gered.

Reanimatieonderwijs steunen
Top